Foreningsmeddelelser

Torsdag 21 / 9 - 2017

Solbjerg og Omegns Jagtforening minder om riffelskydning på søndag fra kl. 10.00 - 16.00 på Solbjerg Skydebane.

Hundborg & Jannerup menighedsråd inviterer til afskedsreception for Graver Holger Poulsen på søndag kl. 11.30 i Sognehuset.

Hundborg og omegns borgerforening og Hundborg - Jannerup Menighedsråd inviterer til høstfest i aften kl. 19.00 i Hundborg Forsamlingshus. Alle er velkommen.

Sjørring håndboldklub minder om opstart for U4 - U6 -U8 i Sjørring hallen næste uge. Se tiderne på facebook.

Sydmors Pastorat inviterer til høstgudstjeneste med sangerinde Lene Siel og pianist Knud-Erik Thrane på søndag i Vester Assels Kirke.

Midtthy Jagtforening afholder riffelindskydning på lørdag fra kl. 9.30 - 14.00 på skydebanen i Faddersbøll.

Centerrådet på Støberigården inviterer til danseaften på onsdag fra kl. 19.00 - 22.30 på Støberigården. Tilmelding på tlf.: 9970 6323 senest mandag.

Aktivitetsforeningen Fjordglimt inviterer til banko på søndag.

Aktivitetsforeningen Fjordglimt inviterer til "Kom & Syng" på tirsdag.

Erslev forsamlingshus inviterer til foredraget "stå stærkt i storm" af Jørn Brauner på onsdag kl. 19.00 i Erslev forsamlingshus. Se mere på Erslev forsamlingshus facebook side.

Dansk Røde Kors Morsø afdelingen mangler frivillige hænder. Har du tid og lyst til at give en hånd med? Kan du henvende dig i en af vores butikker.

Thisted Havekreds inviterer til temaaften/efterårsmøde med Nina Ewald tirsdag den 3. oktober kl. 19.00 på øst vildsund gl. Færgekro. Tilmelding på mail til: thisted.havekreds@gmail.com eller på tlf.: 9792 4608 senest på torsdag.

Natteravnene mangler lige nu mindst 6 frivillige for at vi kan være på gaden hver weekend, og medvirke til den lokale tryghed. Tilmeld dig en uforpligtende prøvetur på www.blivnatteravn.dk

Svævethy gør opmærksom på, at der denne weekend er svæveflyvning og motorsvæveflyvning på Morsø Flyveplads i Tødsø.

Durup idrætsforening kan ikke lære dig at gå på vandet, men de kan lære dig at svømme. Tjek ind på www.durupsvømmeklub.dk og vælg lige det der passer dig.